Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Valleidans vrouwengroep 2 oktober 2023

maandag, 2 oktober 2023 @ 19:30 - 21:30

Valleidans 13 april 2023

Lieve vrouw,

We verwelkomen je graag bij onze bijzondere en transformerende Valleidansbijeenkomsten op de maandagavonden in de Druivenkas in de Historische Theetuin van Bartimeus.

verkrijg tickets

Misschien ben je zelf of zijn er gezinsleden seksueel misbruikt? Zit je op slot? Heb je huidhonger? Heb je ervaring met transformatie seksualiteit en wil je jezelf nog meer in beweging zetten? Dans mee en zet je lichaam spelenderwijs op alle vlakken in beweging.

We dansen met de energie van wat er is. Dit kan per moment en avond verschillen. Voorbeelden van aandachtspunten waar we mee zullen dansen zijn:

 • Dans je levenskracht
 • Godinnen energie
 • Veiligheid
 • Yin en Yang
 • Plezier
 • Overgave
 • Dankbaarheid
 • Ja zeggen tegen wat er is en de energie hiervan volgen
 • Zachtheid
 • Seksualiteit

Het mooie van deelnemen aan de vrouwengroep is dat je elkaar inspireert om je volledig potentieel te dansen en te leven op alle vlakken. De zachte liefdevolle vrouwelijke kracht is weldadig voor je lichaam en je ziel.

Innerlijke veiligheid en dansen

Om jezelf kwetsbaar op te stellen heb je een gevoel van veiligheid nodig. Hoe groter je jouw gevoel van innerlijke veiligheid ervaart, hoe eenvoudiger het is om een gevoel van externe veiligheid te ervaren. De dansavonden bij Valleidans is een speelplek om jezelf te ontwikkelen op onder andere het gebied van veiligheid in jezelf.

 

Als je je veilig voelt in jezelf, vallen schijnzekerheden weg en is externe veiligheid geen issue meer.     CB

Dansen staat centraal

Door de veilige omgeving en de verbinding in de vrouwengroep krijg je de kans om jezelf gedragen te voelen door het groepsdynamische proces.

Voorafgaand aan het dansen is er tijdens de workshop een korte deelronde en ontspanning om te landen. Tijdens de korte deelronde kan je in enkele woorden delen waar je tegenaan loopt in je proces.

Ook is het mogelijk om de energie te delen in plaats van ergens woorden aan te geven. Het wonderlijke is dat als je in stilte deelt dat de diepgang van je danservaring vaak nog intenser is dan dat je ergens woorden aan geeft.

Wil je 1 op 1 werken aan je proces of meer tijd om te delen? Tijdens de dansdagen en dansvakanties is er meer tijd om te delen. Voor begeleiding 1 op 1 neem gerust contact met mij op per WhatsApp, mail of bel ‭+31 85 065 42 53.

Dansen met de energie van wat er is

De uitnodiging is om met de energie te dansen van wat er op dat moment is. Als dit ingewikkeld klinkt kan je dit volledig loslaten. Je lichaam en ziel weten precies wat er op dat moment de bedoeling is. Het enige dat je hoeft te doen is spelenderwijs dansen op de muziek op een wijze die past bij jou.

Stilte zegt meer dan woorden

We dansen in stilte. Doordat we in stilte dansen krijg je de kans om meer te verdiepen.

Delen na de workshop

Ook na de workshop is er de mogelijk om je proces te delen met andere groepsleden.

De heldere energie van alleen vrouwen binnen een vrouwengroep is een weldaad voor je lichaam en je geest. Zeg er ja tegen en groei naar het volgende niveau van je vrouwelijkheid en je bewustzijn.

Ervaar de diepe en krachtige verbinding met de vrouwelijke energie van jezelf. Plus laat je meevoeren in je bewustzijn door de heldere en lichte energie van het groepsdynamische proces.

Ontwikkel datgene waar je nu klaar voor bent om aan te raken in je energie. Vanuit de verbinding met jezelf en de verbinding met elkaar. Ervaar je liefdevolle vrouwelijke oerkracht. Plus de veilige liefdevolle cocon waarbinnen je gekoesterd wordt.

Oplossingen en mogelijkheden

Bij YesPower Dance staat dansen centraal. Kan je niet volledig bewegen? Neem alsjeblieft contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kan je ook een stoel pakken om de muziek op een wijze te ervaren die wel tot je mogelijkheden behoort.

Het gaat erom dat je contact maakt met de muziek en je energie in beweging zet. Als dit fysiek op bepaalde vlakken niet gaat zoals je het graag zou zien, kan je hier tegen vechten of je kunt verzachten zodat je energie weer kan gaan stromen.

Tijden

 • Inloop vanaf 19.00 uur.
 • Workshop 19.30 – 21.30 uur.

Voel je vrij

Deze groep is bedoeld als een safe haven voor alle vrouwen die willen deelnemen en is alleen voor vrouwen ;-))

De avonden worden begeleid door medium paragnost Carla Broekhuizen. Zij is onder andere ook opgeleid als Vallei Coach, transformatie seksualiteit.

Voel je vrij om te komen zonder reservering. De kosten op locatie zonder voorafgaande reservering zijn € 30.

Wil je meer weten over Vallei Orgasme, korting voor de cursus Vallei Online of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op per WhatsApp, mail of bel ‭+31 85 065 42 53. We horen je graag.

verkrijg tickets

Organisator

YesPower Dance
Telefoon
‭+31 85 065 42 53‬
E-mail
carla@yespowerdans.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Druivenkas – Historische Theetuin Bartimeus
Driebergsestraatweg 44
Doorn, Utrecht 3941 ZX Nederland
+ Google Maps